RST-listen

Rostfria stållister
Vi vill erbjuda en utmärkt produkt, som de bästa proffsen också använder. Sedan tio år tillverkar vi våra rostfria lister i Finland. Vi levererar listerna direkt från vårt lager och använder oss av vårt eget snabba och prisvärda distributionsnätverk. Du kan beställa t.ex. bara så många lister som du behöver.

Rostfria lister för brickbanor
Ibland är det de minsta detaljerna som gör stor skillnad – och vår produkt är väl genomtänkt in i minsta detalj. Våra lister säkerställer bästa funktionalitet, estetik och uppfyller alla tekniska krav.

Våra brickbanor är hygieniska, tunna och säkra att använda. Listerna tär inte på brickorna och kan tack vare sin ringa storlek inbäddas i bänkskivan så att skivans material inte skadas. Listerna är raka, smidigt böjbara och lätta att förlänga.

Beroende på dina behov kan du välja mellan modellerna Premium och Exact.

Tray Slide ”Premium”:
De i bänkskivan inbäddbara rostfria listerna är det billigaste alternativet, när du inte kräver någonting extra.

Tray Slide ”Exact”:
Dessa högkvalitativa rostfria stållister förfogar över en speciell gummitätning och är därför en permanent lösning för krävande användningsändamål. Listerna finns tillgängliga i olika färger för säkerhets skull. Tätningarna förhindrar på ett säkert sätt uppkomsten av skador på bänkskivan till följd av fukt och föroreningar på materialet. Tätningarna finns att få i RAL-färg eller transparent.

Gummitätningarna är tillverkade av återvinningsbara termoplastiska elaster. Detta material är mycket motståndskraftigt mot kemikalier och utomhusbruk, och tål temperaturer från -50 till +120 °C. Tätningarna förhindrar också slitage som kan uppkomma vid installation. De kan bytas ut runt packningarna utan att skada strukturen.

HALKSKYDD FÖR TRAPPSTEG:

Tålig och lätt att installera!

ANDRA ANVÄNDNINGSÄNDAMÅL:

»Bagagediskar
»Halkskydd
»Trappsteg
»Möbeluckor etc.

Längd cirka 3 m. Vi kan skära listerna i den rätta längd som passar för dig.

exact2